A lényeg tömören: bambuszrolókat gyártunk egyedi méretben maximum 2,4m szélességig és 15m hosszúságig többféle mechanikával 9990-Ft/m2-es áron (másodosztályú (nem egyöntetű színű) alapanyagból 7000-Ft/m2-es áron) 5 féle alapanyagból. Az alapanyagok fotója jobb oldalon látható. A kép alján az anyag nevét és a maximálisan rendelkezésre álló szélességet láthatja.

Bővebben: Vásárolhatunk bambuszrolót készen kereskedelemben, de nem biztos, hogy az megfelel színben, méretben a mi igényeinknek. Mi erre nyújtunk megoldást egyedi, méretre gyártott bambuszrolóinkkal. Ez esetben nem csak azt döntheti el, hogy mely alapanyagból készüljön és mekkora legyen, hanem azt is, hogy látható vagy rejtett mechanikás legyen, és az anyag lapozódva vagy gördülve húzódjon fel. Mindez nem is drága, négyzetmétere mindössze 9990-Ft, mely a postaköltségen kívül majdnem mindent tartalmaz. A másodosztályú anyagból készült rolókkal kapcsolatos információkért ide kattintson. Mit takar a fenti "majdnem" szócska? Három dolgot:

 • az egy négyzetméter alatti méretű rolók legyenek is bármilyen kicsik fixen 9990-Ft-ba kerülnek

 • a rejtett mechanikás szerkezetnél 10-cm -el több anyagot használunk fel mint a roló mérete (ez takarja a mechanikát), ennek a díja Önt terheli.

 • a raffroló (más néven római roló) gyártása lényegesen időigényesebb mint a felgördülő rolóé, ezért az alapár 10%-nak megfelelő többletköltséget valamint a mechanikát takaró 10cm anyag árát számoljuk fel.

 • A srég rolóra +20% felárat számolunk

Mennyibe kerül ez nekem pontosan? Töltse ki számoló segédletünket ide kattintva és számolja ki Önmaga. Amennyiben megfelel ez Önnek akkor az oldal egyben megrendelőként is szolgálhat, ha kitölti a rendeléshez szükséges adatokat is. A megkapott megrendelését visszaigazoljuk Önnek e-mail-ben.
Az alapanyagokból díj és kötelezettség mentesen mintát küldünk postai úton. Éljen ezzel a lehetőséggel és válasszon ki a képekről 4-5 fajtát és küldjük önnek postán a mintákat. Ez azért is lényeges, mert mind a fényképezők, mind a monitorok szín visszaadása eltérhet a valóstól. Amennyiben Ön nem kér mintát akkor azokat a reklamációkat melyek színárnyalatbeli eltérésekből adódnak nem tudjuk elfogadni.

A mechanika egy egyszerű, de professzionálisan elkészített kis szerkezet. Egyik részében rézből készített fékező mechanizmus található. Ez biztosítja azt, hogy ha felhúztuk a kívánt magasságba a bambuszrolót, és a zsinórozást jobbra eltoljuk, akkor automatikusan befékez. A fékezés oldásához (a roló leeresztése) a zsinórzatot kissé meg kell húzni, majd bal felé eltolni.

Az alapanyagok különböző tömörségűre vannak szőve. Az, hogy mennyire zárják ki a napfényt az alábbi képtárban tekintheti meg. A képek sötét helyiségből lettek fotózva kifelé a fény felé a bambuszrolókon keresztül. Minden kép azonos fényviszonyok között lett fényképezve.

bambusz roló

BC09

bambusz redőny

BC16

bambusz roletta

BC12

bambusz árnyékoló

BC13

bambuszroló sötétítő

C1C

bambuszroló

BC30

Négy fajta roló tipust tudunk gyártani

felakasztható bambusz roló

Ezt a roló típust biztonsággal 180 cm-es hosszúságig tudjuk gyártani. Természetesen ennél nagyobb hosszal is elkészítjük a vevő kérésére és felelősségére. Klasszikus bambuszroló. A mechanika látható, az anyag lentről felfelé felgördül. Alapáras termék. Csak jobb oldalon lehet a felhúzó zsinór.

típus:1g


bambusz árnyékoló

Rejtett mechanikás bambuszroló. Az anyag lentről felfelé gördül fel. Alapáras termék. Annyi többletköltség van, amennyi a mechanikát eltakaró 10-cm anyag ára. Mindkét oldalon lehet a felhúzó zsinór.

típus:2g


bambuszroló, felakasztható 3G bambuszroló

Bambusz roló erősített lécezéssel, szoknya nélkül. A roló anyaga lentről felfelé gördül. Alapáras termék. Megegyezik a 2g-vel, de nincsen szoknyája ezért a mechanika látható. Nagyméretű extra széles vagy extra hosszú bambusz rolókhoz és srég roló esetén is ajánljuk.

típus:3g


római roló

Rejtett mechanikájú római roló ( raffroló ). A bambuszroló alapanyag nem gördül hanem lapozódik. Mivel a gyártási költség időigényes ezért a mechanikát eltakaró 10-cm anyag költségén kívül az alapár 10%-anak megfelelő szerelési díjat számolunk fel. Mindkét oldalon lehet a felhúzó zsinór.

Figyelem: 1,5méter hosszúság felett a római roló nem ajánlott!

típus:2r


Lényeges apróságok

 • Minden rolót vízálló ragasztóval ragasztunk.

 • Mivel az alapanyag natúr (felületkezelés nélküli) ezért kültéri használat esetén felületkezelni kell. Mi a Sadolin gyár kertibútor faolaját ajánljuk. Ne lakkozza mert attól a szálak megkeményednek és nem tudja feltekerni. Ettől a faolajozástól a bambuszroló mérsékelten vízállóvá válik. Ez azt jelenti, hogy egy nyitott oldalú terasz alatt ahol közvetlenül nem éri csapadék ott ez a védelem elegendő. Ha a bambuszrolót egy üvegtetőre helyezzük felülről és közvetlen csapadékot kap akkor ez a védelem nem elegendő, le fog penészedni a rolónk. Vegyük figyelembe továbbá, hogy a faolajozást a napsütés kiszívja, ezért nyár végén ősz elején újra kell olajozni. Egy doboz faolaj tartalma (0,75 liter) elegendő 12-14m2 anyag lekezelésére. Ügyelni kell arra, hogy vékonyan és egyenletesen kenjük fel, mert a felesleges anyagot nem tudja felvenni a bambuszroló. Egy doboz faolaj ára 4000-Ft.

 • Osztályos alapanyagok nem minden fajtából és nem minden méretben állnak mindig rendelkezésre. Kérem ezek rendelése előtt érdeklődjön.

 • A fonószál teflon alapanyagú (terilén), a felhúzó zsineg a 2012-es évjárattól kezdve tiszta pamut. Mindkét anyag nagyon jól bírja az intenzív napsugárzást.

 • Mennyezetre is erősíthetőek.

 • Minden kelléket adunk a rolóhoz, Önnek csak a helyére kell tennie azt.

 • A megrendelést a megbízó telefonszámának hiányában nem tudunk felvenni.

Ha hasznosnak találja az itt olvasott anyagokat, segítsen másoknak is: köszönettel veszem, ha hivatkozik erre a honlapra (https://www.bambusz.info/).

Naturtrend Impex
6771 Szeged, Viola u. 1.
Mobil: 0630/768-9654 (7:30 - 16:00)
e-mail: info(kukac)naturtrend.com (ne felejtse el a (kukac) részt @-ra módosítani)
Üzenet küldése a weboldalon keresztül.bambusz roló tekercs átmérője (cm); magasság felhúzott állapotban mechanikával együtt (cm)

roló hossz (cm) típus: 1g típus: 2g típus: 2r

100cm

6cm

15cm

6cm

12cm

6cm

19cm

150cm

7cm

16cm

7cm

13cm

7cm

20cm

200cm

8cm

17cm

8cm

13,5cm

8cm

20,5cm

250cm

8,5cm

18cm

8,5cm

14cm

9cm

21cm

kültéri roló, nagy méretű árnyékoló
kültéri roló, nagy méretű árnyékoló
tetőtéri roló, srég ablakra roló
tetőtéri roló, srég ablakra roló
roló srég felületre, tetőtéri ablakra roletta
roló srég felületre, tetőtéri ablakra roletta
erkély árnyékoló, loggia árnyékolás
beltéri árnyékoló

Másodosztályú alapanyagokból készült rolókkal kapcsolatos információk

A másodosztályú alapanyagból készült termékek hibái: lazább szövés, a karbonizált sötét pálcikák nem elég sötétek (tejeskávé színűek). Ritkán de előfordul, hogy a sötét színű pálcák nincsenek teljesen szín szerint szétválogatva és ezért egy kicsit tarkábbak. Minőségben ezek a másodosztályú rolók olyanok mint az árúházláncokban kapható akciós termékek. Ezekből a termékekből is küldünk ingyenes termékmintát a döntés megkönnyítésére. Ezeket a bambuszrolókat főleg teraszok, erkélyek és egyéb külterületi nagyobb felületekre ajánljuk ahol nem olyan magasak a minőségi követelmények mint egy lakásban. Fontos az előzetes egyeztetés, mivel nem minden alapanyagból van másodosztály, tehát a megrendelőlap kitöltése és elküldése nem jelenti autómatikusan annak elfogadását. Kültéri felhasználásnál lényeges, hogy a gombásodás elleni védelem miatt lakkozni vagy faolajozni kell a bambuszrolót. Az osztályos alapanyagból történő rendeléskor 10.000-Ft a minimális rendelés mértéke.

Bambusz zsaluzia

BC09 1g

árnyékoló természetes anyagból

BC09 2g

Bambusz redőny

BC09 2g

roló kültérre

BC12 1g

bambusz roletta

BC12 1g

napellenző bambuszból

BC12 2g

felhúzható árnyékoló

BC12 2g

nagy méretű roló

BC12 1g

természetes árnyékoló

BC13 1g

tetőtéri roló

BC13 1g

felhúzható árnyákoló

BC13 2g

roló természetes anyagból

BC13 2g

felhúzható napellenző

BC16 1g

felakasztható sötétítő

BC16 1g

bambusz roló erkélyajtóra

BC16 1g

nagyméretű bambuszroló

BC16 2g

bambusz roletta

BC16 2r

római roló

BC16 2r

természetes árnyékolás

BC30 1g

raffroló

BC30 1g

terasz árnyékolása

BC30 2g

veranda árnyékoló

BC30 2r

roló természetes anyagból

BC30 2r

roló kültérre

C1C 1g

beltéri roló

C1C 1g

felfelé gördülő roló

C1C 2g

sötétítő természetes anyagból

C1C 2g

természetes árnyékolás

C1C 2g

bambusz raffroló

C1C 2r

római roló

C1C 2r


Naturtrend Impex
6771 Szeged, Viola u. 1.
Mobil: 0630/768-9654 (7:30 - 16:00)
e-mail: info(kukac)naturtrend.com (ne felejtse el a (kukac) részt @-ra módosítani)
Üzenet küldése a weboldalon keresztül.
Cane webbing, rattan wallboard, coconut fiber, chair cane, bamboo stick, door panels, unique sized bamboo blinds
Cane webbing, rattan wallboard, coconut fiber, chair cane, bamboo stick, door panels, unique sized bamboo blinds
Prodaja španjolske i ratan trske, duboreza i lajsni od punog drveta. Bambusni štapovi i rolete.
žaluzie z bambusu, ratanové vlákno, oprava židlí ratanem, dřevěné ozdoby na skříně, orámování obrazů, dřevěná lišta na nábytek, lamberti
Rzeźbione drewno, intarsja, rzeźbione listwy, rolety bambusowe, plecionki z trzciny rattanowej, trzcina peddig i materiały bambusowe dla zwolenników trendu naturalnego.
schalosien, klemmrollos, außenrollo, raffrollo, verdunkelungsrollo, bambusrollo
schalosien, klemmrollos, bambusrollo, fensterrollos, holzjalousie
schalosien, schalusie, bambusrollo, holzjalousien, dachfenster rollo
Vendita bambù in rotoli dalle canne di bambù, tende e tapparelle in bambù su ordine, intarsio, paglia di Vienna, tessuti di rattan, sagome scolpite, grigliati in bambù, midollo ratan e su ordine, di propria produzione capitelli, rosette, decori centrali
decor bamboo in role, jaluzele (pergole, storuri, rulouri) din bambus, intarsii, reparatii scaune thonett, impletituri din rattan, paie de Viena, miez rattan, baghete (frize, sipci) din lemn, stalpi si sipci din bambus, grilaj de bambus, la comanda sculpturi din lemn (rozete, capiteluri, aplicatii), orice model
Prodavnica repro materijala od bambusa , trske i drveta za dekoraciju enterijera.
predvyrobené intarzie, bambusové žaluzie, dizajnérske nápady z bambusu, objednateľné fronty dverí, vyrezávané ornamenty
Verho Bamboo kaihtimet Bambu laskosverhot Rullaverhot
Cane webbing, rattan wallboard, coconut fiber, chair cane, bamboo stick, door panels, unique sized bamboo blinds
тента бамбукови щори завеса римски щори прозорец сянка тераса
mørklægningsgardiner persienner markise online store
bambus persienner romerske persienner fra bambus bambus blinde
bambus persienner romerske persienner fra bambus bambus blinde
bambus persienner romerske persienner fra bambus bambus blinde
bambus persienner romerske persienner fra bambus bambus blinde
bambus persienner romerske persienner fra bambus bambus blinde
bambus persienner romerske persienner fra bambus bambus blinde
bambus persienner romerske persienner fra bambus bambus blinde
bambus persienner romerske persienner fra bambus bambus blinde
bambus persienner romerske persienner fra bambus bambus blinde
bambus persienner romerske persienner fra bambus bambus blinde